Strona główna » Obuwn. » Wkładki do obuwia trekkingowego

Wkładki do obuwia trekkingowego


Dodatkowe opcje przeglądania
Zakres cen od do
Tylko nowości

  • RENIA COLLE de cologne    /1L/ -  Klej na zimno

    RENIA COLLE de cologne /1L/ - Klej na zimno

    RENIA COLLE de COLOGNE to uniwersalny klej poliuretanowy Stosowany w produkcji i naprawie obuwia. Klei skórę, wszystkie rodzaje gumy, PUR (poliuretan), TR (termoplastyczny kauczuk), korek, filc itp. Przy trudnej kombinacji materiałów należy dodać 5-10 % Härter =C= (utwardzacza). Można kleić na zimno lub na gorąco (temperatura klejonych powierzchni 60oc). Nie rozcieńczać acetonem. Duża prędkość krystalizacji kleju sprawia, że można klejony przedmiot poddać dalszej obróbce już po paru minutach od sklejenia. Wytrzymałość termiczna jest wystarczająca do natychmiastowego szlifowania, frezowania i polerowania . Poprzez dodanie 5-10% utwardzacza Härter =C= zwiększa się znacznie wytrzymałość chemiczna i termiczna kleju.
    104,89 zł brutto85,28 zł netto
  • Halfled -  Półwkładki leder T   41/42 .

    Halfled - Półwkładki leder T 41/42 .

    Komfortowe półwkładki wykonane z naturalnej skóry poprawiają komfort w obuwiu na wysokim obcasie niwelując kontakt z twardym podłożem, dając odczucie miękkości. Perforacja skóry oraz pianki lateksowej zapewnia cyrkulację, dzięki czemu stopy mogą oddychać. Pianka lateksowa z węglem aktywnym pochłania nieprzyjemne zapachy, amortyzuje i zapewnia komfort chodzenia oraz uczucie świeżości. Przeznaczone do czólenek, półbutów, obuwia wieczorowego i całorocznego.
    6,70 zł brutto5,45 zł netto
  • Kółko otwierane 35 mm czarny nikiel .

    Kółko otwierane 35 mm czarny nikiel .

    Kółko otwierane tak jak karabińczyk. Solidne i wytrzymałe kółko, które łatwo założyć i ściągnąć. Jednocześnie stanowi efektowną ozdobę torebki. Podany wymiar kółka jest mierzony wewnątrz.
    4,99 zł brutto4,06 zł netto
Sklep internetowy shopGold
ostatnio oglądane produkty
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu