Strona główna » Poleć znajomemu Eco- /R/ 37 wkładki do obuwia

Poleć znajomemu Eco- /R/ 37 wkładki do obuwia

Jeżeli chcecie Państwo przesłać do swojego znajomego link do produktu Eco- /R/ 37 wkładki do obuwia zapraszamy do skorzystania z formularza. Państwa znajomy będzie mógł szybko sprawdzić produkt w naszym sklepie oraz zapoznać się z Państwa opinią.

Imię osoby polecającej:

Adres email osoby polecającej:

Adres e-mail znajomego:

Komentarz:


Przepisz tekst z obrazka

Przejdź do strony głównej Wróć do produktu
  • BONATERM    A-PLUS  [5 L] / 4 kg-  Klej na gorąco

    BONATERM A-PLUS [5 L] / 4 kg- Klej na gorąco

    Charakterystyka kleju: Wygląd: lepka, jasnożółta ciecz Sucha masa: min18 % według PN-EN 827 Lepkość: KF 6 mm, wypływ 50 ml 40-60 sek. według PN-EN ISO 2431; Brokfield LDVD 2000-4500 mPas Wytrzymałość na oddzieranie według PN-ISO 11339 materiał typu canvas-canvas: początkowa - co najmniej 3,5 kN/m końcowa - co najmniej 4,5 kN/m Odporność termiczna spoiny: bardzo dobra
    110,70 zł brutto90,00 zł netto
  • BONIKOL PUR-B op. 0,8 kg- klej

    BONIKOL PUR-B op. 0,8 kg- klej

    Bonikol PUR-B Jednoskładnikowy, rozpuszczalnikowy klej poliuretanowy o długim czasie otwartym, stosowany w przemyśle obuwniczym do sklejania skór naturalnych i syntetycznych ze spodami wykonanymi z polichlorku winylu, poliuretanu, skóry, gumy, kauczuku termoplastycznego (TR) itp.
    30,50 zł brutto24,80 zł netto
  • KAPS- COLOR STOP  /150 ml./ .

    KAPS- COLOR STOP /150 ml./ .

    Towar dostępny również w ofercie hurtowej, w celu uzyskania dostępu do cennika hurtowego prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny Color Stop utrwala kolor po wewnętrznej stronie obuwia zapobiegając powstawaniu plam na stopach i skarpetkach. Środek należy aplikować po wewnętrznej stronie obuwia i pozostawić do wysuszenia. Powtórzyć operację jeżeli jest taka konieczność.
    20,34 zł brutto16,54 zł netto
Sklep internetowy shopGold
ostatnio oglądane produkty
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu