Strona główna » Obuwn. » Wkładki do obuwia zimowego

Wkładki do obuwia zimowego


Dodatkowe opcje przeglądania
Zakres cen od do
Tylko nowości
Tylko promocje

  • BONATERM    A-PLUS   /1l/   -  Klej na gorąco

    BONATERM A-PLUS /1l/ - Klej na gorąco

    Charakterystyka kleju: Wygląd: lepka, jasnożółta ciecz Sucha masa: min18 % według PN-EN 827 Lepkość: KF 6 mm, wypływ 50 ml 40-60 sek. według PN-EN ISO 2431; Brokfield LDVD 2000-4500 mPas Wytrzymałość na oddzieranie według PN-ISO 11339 materiał typu canvas-canvas: początkowa - co najmniej 3,5 kN/m końcowa - co najmniej 4,5 kN/m Odporność termiczna spoiny: bardzo dobra
    24,48 zł brutto19,90 zł netto
  • MOUNTVAL-DOWN WASH   /300 ml./ .

    MOUNTVAL-DOWN WASH /300 ml./ .

    Towar dostępny również w ofercie hurtowej, w celu uzyskania dostępu do cennika hurtowego prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny. Środek piorący do ekwipunku zawierajacego puch, pierze naturalne lub syntetyczne. Zalecany szczególnie do prania kurtek puchowych, ocieplanych spodni, spiworów i innych puchowych akcesoriów. Produkt odświeża własciwości "oddychajace" i prtzygotowuje wyroby puchowe do impregnacji. Wytwarzany na bazie wody, oleju palmowego i innych surowców naturalnych.
    22,61 zł brutto18,38 zł netto
  • RELAX SHOCK ABSORBER PECARI- Wkładki WYBÓR ROZMIARÓW  35-46

    RELAX SHOCK ABSORBER PECARI- Wkładki WYBÓR ROZMIARÓW 35-46

    Wkładki zapobiegają opadaniu sklepienia podłużnego i poprzecznego stopy. Pelota korzystnie zmienia rozkład nacisków na podeszwowej stronie przedniej części stopy. Zastosowany materiał piankowy sprawia, że wkładka jest miękka i komfortowa. Wkładki absorbują mikrowstrząsy, zmniejszając ryzyko niewydolności aparatu więzadłowo stawowo - mięśniowego. Znacznie eliminują zmęczenie stóp. Zalecane dla osób wykonujących pracę stojąco-chodzącą. Wkładki wykonane są z adaptującej się do stopy pianki oraz skóry owczej. Rozm. 35-46
    33,20 zł brutto26,99 zł netto
Sklep internetowy shopGold
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu